*** Laatste update: zie "nieuws en deelnemerslijst 2011" ***

Informatie avond

Programma / Informatie avond.

Eén van de vaste onderdelen van de Europarit is de film- en informatie avond. Deze avond is gericht op belangstellenden en op nieuwe deelnemers. Zij kunnen dan kennismaken met de organisatoren en hebben de mogelijkheid om vragen te stellen.
De uitzetters geven een beknopte presentatie van de route van het komende jaar, zodat de deelnemers alvast een indruk krijgen van het gebied waar zij gaan rijden.
In 2009 is een PowerPoint presentatie gemaakt waarin de Europarit wordt beschreven en waarin ook voorbeelden van bol-pijl ritten zijn opgenomen. De sheets daarvan zijn in het submenu opgenomen. Als u deze sheets doorkijkt hebt u een goed beeld van de Europarit.

Uiteraard is het niet de bedoeling de informatie avond te vervangen door een site met sheets, want het is de bedoeling dat de (aspirant) deelnemers ook een indruk krijgen van de gezelligheid tijdens de rit. Zij kunnen op de informatie avond alvast kennis maken met hun mede deelnemers en vaak worden er al contacten gelegd en ervaringen uitgewisseld.
De bijeenkomst vindt plaats bij restaurant ‘de Kroon’ in Hellendoorn.