*** Laatste update: zie "nieuws en deelnemerslijst 2011" ***

Instructie avond

Programma / Instructie avond

In de week voorafgaand aan de start van de Europarit is er een instructie avond gepland. Deze avond kan worden gezien als een soort ‘briefing’ van de deelnemers en zij worden geacht daar aanwezig te zijn, of zich te laten vertegenwoordigen.
Op de instructie avond krijgen zij de laatste informatie over de route en krijgen zij diverse bescheiden, zoals de aanlooproute naar de documentencontrole en de technische keuring, het reglement, draagspelden (voor de nieuwe deelnemers) en jaarschildjes.
Stickers en rallyborden worden voorafgaand aan de technische keuring uitgereikt.

Ook wordt de deelnemers al vooraf verteld in welke pensions of hotels zij overnachten, dit voor het geval zij enkele dagen eerder willen vertrekken. Zij kunnen dan in hetzelfde hotel wat extra nachten boeken en hoeven op de woensdag avond niet van kamer te wisselen.
Uiteraard is ook hier de mogelijkheid voor vragen, maar de meeste deelnemers weten de organisatie via de contactlink op deze site te vinden voor vragen. Vragen die voor meerdere deelnemers van belang zouden kunnen zijn worden opgenomen in een nieuwsbrief die de deelnemers in de maanden voorafgaand aan de rit regelmatig per e-mail krijgen toegezonden.
Deel 1


Deel 2