*** Laatste update: zie "nieuws en deelnemerslijst 2011" ***

aanlooproute 2011

Aanrijroute keuring-start

De uitzetters van de eerste twee etappes hebben beloofd een snelle route met een eenvoudige routebeschrijving in Bol-Pijl te maken zodat ze er zeker van zijn dat de deelnemers op de woensdag avond tijdig aanwezig zullen zijn bij de technische keuring en de documenten controle.
Afhankelijk van de belangstelling van de deelnemers kan bij de controle van het routeboek nog een toeristische route op papier worden gezet door Frits de Wilde.

De start van de 24e Europarit zal dit jaar op donderdag morgen plaatsvinden in Reutte (Tirol). De deelnemers moeten zich op woensdag avond melden voor de technische keuring en de documentencontrole op de parkeerplaats van Hotel Goldener Hirsch. De deelnemers hebben wat langer de tijd om te keuren en om dat te realiseren zal de keuring pas na het diner plaats vinden.

In Hellendoorn wordt in de week voorafgaand aan de start zoals gebruikelijk een instructie gehouden en daar krijgen de deelnemers een voucher waarmee zij zich in Reutte bij het hotel kunnen melden waar zij overnachten en dineren.